22
Huh

Viisi viikkoa Eliaksessa

Työharjoittelijamme Julia on tänään ratkonut Topin laatimia Photoshop-pähkinöitä.

Kuluneen viikon Eliaksessa on hämmästellyt graafisen suunnittelijan ammatista uneksiva kansanopistolainen. Aloitin syksyllä lukion päätyttyä opinnot HEO Mediapajassa, ja nyt Elias antoi minulle mahdollisuuden nähdä millaista työelämä alan parissa todella onkaan. Vietän siis täällä viiden viikon mittaisen työharjoittelujakson.

Opittavaa minulla on vielä yllin kyllin, ja pyrinkin nyt ottamaan tästä tilaisuudesta mahdollisimman paljon irti. Kokemuksen puutteesta huolimatta toivon, että minullakin voisi olla ainakin jotain annettavaa myös Eliakselle. Tulevaisuudessa opintoni jatkuvat toivon mukaan myös korkeakoulutasolla. Ennakkotehtävät ensi syksyä varten on palautettu, ja voin vain jännityksellä odotella tulevaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 

Kommentit (1)
Kommentit ( 1 )

The comments are now closed.