11
Tou

Koukussa blogeihin

En ole koskaan ollut kirjojen ahmija. Kuvakirjat, sarjakuvat ja lehdet ovat aina innostaneet enemmän. Loogisesti olenkin ajautunut blogien lukemiseen.

Lukeminen alkoi rauhallisesti muutamasta kirjanmerkiksi lisätystä sarjakuvablogista. Mutta kun minut ylipuhuttiin Google Readerin käyttöön, oli asia jo selvä: koukussa. Lisäilin listaan ensin kaikki suosikkini sarjakuvablogeista. Sen jälkeen tulivat muotiblogit, graafisen suunnittelun blogit, hupiblogit, käsityöblogit, tutoriaaliblogit ja kuvitusblogit. Nyt kaikki eriaiheiset blogit ovat nätissä luokitellussa järjestyksessä, ja näen heti kun johonkin niistä on tullut uusi merkintä.

Monet lukemistani blogeista toki sisältävät enimmäkseen kuvia, mutta usein tulee kahlattua netistä lisää artikkeleita mielenkiintoisen blogiaiheen perässä. Uusin villitykseni ovat kokkailublogit. Herkullisen näköisiä kakkuja ja muita ruokia on kiva ihastella. Jos vaikka joskus jotain ihan leipoisikin. Parhaita blogeja ovatkin juuri ne joista irtoaa virikkeitä.

Top 5 blogit just nyt:

Mummo
decor8
Book By Its Cover

PostSecret

David Airey

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 

Kommentit (0)