04
Mar

Assarinhommat kun alkoivat…

Superkivaa ja huikeeta, jaa niin mikä? No se, että pääsin haastatteluun, sain positiivisen vastauksen ja näin pääsin taas kiinni oman alan hommiin! Olen siis Henriikka Repo, 24-vuotias graafinen suunnitelija. Toimin täällä Eliaksessa tällä hetkellä AD-assarina ja tutustun vielä talon tapoihin oltuani nyt siis muutaman viikon porukan jatkeena.

Champi, Espanjasta tuotu rescuekoirani, on päässyt myös mukaan. Hänestä tuli ”virallinen” toimistokoira heti työsuhteeni alettua, AIVAN LOISTAVAA!

Vuonna 2012 jouluna valmistuin Pekka Halosen Akatemiasta graafisen suunnitelun linjalta ja sen jälkeen tein puolenvuoden pestin graafisen suunnittelun parissa KingHill Advertising Oy:ssä. Yritys keskittyy elokuvamainontaan ja sitä pääsinkin toteuttamaan monimuotoisesti! Tämän jälkeen suunnittelutyöt olivat jonkin aikaa tauolla, vaan nyt ruoste liukenee sormenpäistä ja visuaalinen silmä kehittyy aivan ihanassa toimistossa täällä Ruoholahdenkadulla!

Kivaa syksyä kaikille lukijoile, ollaan kuulolla!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 

Kommentit (0)