27
Tou

Kaukomarkkinoille lehti ja uutiskirje

kauko_kansi

Kaukomarkkinat alkaa julkaista uutta ammattielektroniikan erikoislehteä, Kaukosanomia. Julkaisuosakeyhtiö Eliaksen suunnitteleman tabloid-konseptin teema vaihtuu toimialojen ja tuoteryhmien mukaan.

Ensimmäinen Eliaksen toimittama Kaukosanomat kertoo kuinka langaton työskentely tehostaa terveydenhuoltoa. Lehti ilmestyy tällä viikolla, ja sitä jaetaan myös terveydenhuollon atk-päivillä.

Samasta aiheesta ilmestyy myös sähköinen uutiskirje, joita tullaan Kaukosanomien tapaan teemoittelemaan toimialoittain. Uutiskirjeen toimittaa Elias, ja sen teknisestä toteutuksesta vastaa Koodiviidakko.

Aspo-konserniin kuuluva Kaukomarkkinat keskittyy teollisuuskoneiden ja elektroniikan kauppaan. Ammattielektroniikkaan kuuluu muun muassa tuotantovideo- ja valvontatekniikkaa, langattomia ja kiinteitä viestintäratkaisuja sekä kuulonsuojausta.

Panasonic on ykkönen ilmastointi- ja ilmapumppujen markkinoilla. Kaukomarkkinat edustaa myös Panasonicin plasmanäyttöjä ja iskunkestäviä Toughbook-tietokoneita, joita ensimmäinen Kaukosanomat käsittelee.

Kaukomarkkinoilla on pitkät perinteet Aasian-kaupassa. Ensimmäinen toimisto perustettiin Pekingiin 1952 ja vuonna 1956 alkoi japanilaisten tuotteiden maahantuonti.

Lisätietoja:
  • Kyösti Ollila, Kaukomarkkinat, puh. 0400 448 947
    Olli-Pekka Tiainen, Elias, puh. 040 507 4754
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 

Kommentit (0)