03
Kes

Prostatahyperplasia sai lehden

Julkaisuosakeyhtiö Elias teki ensimmäisen eturauhasen hyvänlaatuiseen liikakasvuun keskittyvän ammattilehden. Lääkeyhtiö GlaxoSmithKlinen julkaisema Pros’data on suunnattu perusterveydenhuollon lääkäreille sekä urologeille.

Kun väestö ikääntyy, eturauhasen hyvänlaatuisesta liikakasvusta aiheutuvat vaivat yleistyvät. Kirurgisen erikoissairaanhoidon tarvetta pystytään kuitenkin vähentämään, kun liikakasvua aletaan hoitaa ajoissa.

Lehdessä käsitellään perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon yhteistyötä, ja annetaan ohjeita potilaan kohtaamiseen sekä erotusdiagnostiikkaan. Dosentti Antti Rannikko esittelee eturauhassyövän seurantaan kehittämänsä PSA-kortin.

Pros’datan on taittanut ja toimittanut Elias.

Lisätietoja:
  • Kari Matikainen, GSK, 010 3030 586
    Olli-Pekka Tiainen, Elias, 040 507 4754
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 

Kommentit (0)