22
Tam

Apteekkari uudistui

Apteekkarilehti sai uuden ilmeen, uudet verkkosivut ja sähköisen uutiskirjeen. Uudistuksessa mietittiin verkon ja lehden työnjakoa, ja hyödynnettiin molempien vahvuuksia.

Apteekkari.fi ja kerran viikossa ilmestyvä uutiskirje varmistavat, että lukija saa online-uutisensa nopesti. Painetulla julkaisulla on aikakauslehden vapaus syventyä ilmöihin ja niiden taustoihin visuaalisesti ja monipuolisesti.

Lehdessä on nyt kolme toisistaan erottuvaa osaa: uutiset, lääkkeet & tutkimus ja työ & tekijät. Ensimmäisen numeron pääjuttu kertoo siitä kuinka lääkevaihdon laajeneminen ja viitehintalaki leiikkaavat apteekkien taloutta tänä ja ensi vuonna.

Vuonna 1912 perustettu Suomen apteekkarilehti on Apteekkariliiton jäsenlehti. Sitä seurataan myös lääkeyrityksissä, sairaala-apteekeissa, lääkekeskuksissa ja farmasian koulutusyksiköissä. Lukijoita ovat myös lääke- ja terveydenhuollon viranomaiset. Lehti ilmestyy kymmenen kertaa vuodessa, ja Apteekkari.fi julkaisee uutisia lähes päivittäin.

Elias vastasi lehti- ja verkkouudistuksen suunnittelusta sekä graafisesta toteutuksesta. Verkkouudistuksen teknisen toteutuksen teki Koodiviidakko Oy .

Lisätietoja:
  • Erkki Kostiainen, Apteekkariliitto, 050 566 8188
    Olli-Pekka Tiainen, Elias, 040 507 4754
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 

Kommentit (0)