22
Tam

Pala kakkua

Topi ja Laura hypistelevät uutta Apteekkarilehteä Eliaksessa.

Topi ja Laura hypistelevät uutta Apteekkarilehteä Eliaksessa.

”Apteekkarilehti on nyt painettu lehti, verkkolehti ja sähköinen uutiskirje”, totesi päätoimittaja, Apteekkariliiton viestintäjohtaja Erkki Kostiainen esitellessään lehtiuudistusta talon omalle väelle. Hymy oli herkässä, kun toimitus kantoi laatikoittain tuoretta painomustetta Apteekkariliiton juhlasaliin.

Uuden lehden hypistely tuntuu aina hienolta, mutta innostunut tunnelma sai paatuneen toimittajankin herkistymään. Uudistusta tehdessä elettiin välillä pelkällä kahvilla. Nyt oli viimein myös kakun vuoro.

Projekti on ollut iso ja hieno haaste Eliakselle. Erityisen hienoa siinä on ollut toimeksiantajan ennakkoluulottomuus. Lääketurvallisuudesta vastaavat apteekkarit eivät ole yltiöpäisimpiä kokeilijoita, mutta Apteekkariliitto on tarttunut uusiin mahdollisuuksiin esimerkillisen rohkeasti. Journalismin palvelukseen taipui jopa liiton oma tunnus. Vastaavaan törmää asiakaslehdissä harvoin.

Tinkimätön ote ja laatu näkyvät myös lopputuloksessa. Lehti sai omalta väeltä heti kiitosta, ja myös verkkouudistus on ehtinyt keräämään positiivista palautetta.

Mitä mieltä sinä olet?

Lue myös uutinen » Apteekkari uudistui

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 

Kommentit (0)