04
Maa

KWH Pipe lehtikumppaniksi

 

Oy KWH Pipe Ab on aloittanut yhteistyön Julkaisuosakeyhtiö Eliaksen kanssa. Ensimmäinen Eliaksen toimittama Putkessa-lehti ilmestyi maaliskuun alussa.

Putkessa ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja sen lukijoita ovat talo- ja yhdyskuntatekniikan ammattilaiset kuten urakoitsijat, rakentajat ja suunnittelijat. Tänä vuonna 80 vuotta täyttävä KWH Pipe on julkaissut lehteä kymmenen vuotta.

– Asiakkaamme ja sidosryhmämme lukevat lehden tarkasti, ja joihinkin esimerkkeihin palataan vuosienkin päästä. Lehden roolia viestimenä korostetaan jatkossa entisestään. Yrityksemme pitkä historia tuo mukanaan paljon perinteitä, mutta samalla pitäisi pyrkiä myös uudistumaan. Uuden kumppanin kanssa uskomme löytävämme uusia ja raikkaita ideoita lehtemme kehittämiseen, sanoo päätoimittaja, KWH Pipe Suomen johtaja Juha Kainulainen.

Elias toimittaa myös kahdesti vuodessa ilmestyvän englanninkielisen Pipe World -lehden.

KWH Pipe on maailman johtavia muovisten putkijärjestelmien valmistajia ja kehittäjiä. Euroopassa, Kaakkois-Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa toimiva yhtiö valmistaa, markkinoi ja kehittää korkealuokkaisia muoviputkijärjestelmiä ja
tarjoaa palveluja talotekniikkaan, yhdyskuntatekniikkaan ja teollisuuden tarpeisiin.

Lisätietoja:
  • Juha Kainulainen, KWH Pipe, puh. (06) 326 5574
    Outi Järvelä, Elias, puh. 040 577 1844
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 

Kommentit (0)