09
Maa

Drakan lehti Eliakseen

Kaapelivalmistaja Drakan asiakaslehti Johdin siirtyy Julkaisuosakeyhtiö Eliaksen toimitettavaksi. Ensimmäinen Eliaksen tekemä Johdin ilmestyy kesäkuussa. Johdin on suunnattu sähkö‐, energia‐ ja telealan ammattilaisille, ja se ilmestyy kaksi kertaa vuodessa.

– Viime vuonna teimme lukijatutkimuksen, jonka perusteella olemme uudistaneet lehteämme. Eliaksen kanssa kehitämme lehteä edelleen, ja tiimi on tosi innoissaan lähdössä tekemään raikasta ja lukijalähtöistä kokonaisuutta, sanoo päätoimittaja, viestintäpäällikkö Eeva Aunesluoma Drakalta.

Drakalla on Suomessa yli 90 vuoden kokemus kaapeleiden kehittämisestä ja valmistamisesta. Suomen Kaapelitehtaana ja Nokian Kaapelinakin tunnettu Draka NK Cables Oy on elävä osa suomalaisen elektroniikkateollisuuden historiaa.

Draka suunnittelee, valmistaa ja myy kaapeleita ja tarvikkeita energianjakelun, rakentamisen, tietoliikenteen ja muun teollisuuden käyttöön. Yhtiön hollantilainen emoyhtiö Draka Holding N.V. on yksi maailman suurimpia kaapelialan konserneja. Sillä on 68 tytäryhtiötä, jotka toimivat 30 maassa.

Lisätietoja:
Eeva Aunesluoma, Draka, puh. 010 566 3323
Outi Järvelä, Elias, puh. 040 577 1844
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 

Kommentit (0)