09
Maa

Lisää numeroita!

”Ei tehrä tästä ny numeroo”, kuuluu Sinikka Nopolan tunnetuksi tekemä hämäläinen – ja miksei vähän yleissuomalainenkin – mentaliteetti. Mutta 19 kuukautta vanhan yrityksen on ihan pakko tehdä tekemisistään numeroa. Tässä muutama: 6 päivässä pääsimme uutisoimaan 3 hienosta asiakassuhteesta. Asiakkaista nuorin on 3 kuukauden ikäinen ja vanhin yli 90‐vuotias.

Kauppalehti omisti perjantaina Preve Oy:n startille kokonaisen uutisaukeaman. Ei ihme, sillä suuren lääkeyhtiön siirtyminen palveluliiketoimintaan on iso askel. Pitkäaikaissairauksien omahoidon tukeminen on myös yhteiskunnallisesti merkittävä avaus.

Lisäksi terveysvalmennukseen perustuvaa palvelukonseptia jalostetaan vientituotteeksi. Preven johtajan Mikko Vasaman mukaan keskusteluja on jo käyty Pohjoismaiden, Hollannin ja Sveitsin kanssa. Elias on ollut mukana Pfizerin uudessa aluevaltauksessa alusta asti. Nyt olemme päässeet suunnittelemaan yritysilmeen, ja työstämme parhaillaan Preven verkkosivuja.

KWH Pipen asiakkaat saivat tällä viikolla luettavakseen ensimmäisen Eliaksen toimittaman Putkessa‐lehden. KWH‐konserniin kuuluva KWH Pipe on maailman johtavia muovisten putkijärjestelmien valmistajia ja kehittäjiä. Vaasalainen monialayritys täyttää tänä vuonna 80 vuotta.

Vielä pidemmät juuret on kaapelivalmistaja Drakalla. Ensimmäinen Eliaksen toimittama Johdin-lehti ilmestyy kesäkuussa. Draka NK Cablesin yrityshistoriaa ovat nimet Suomen Kaapeli ja Nokian Kaapeli.

Draka on muuten jo kolmas Outin entinen asiakas, joka on seurannut häntä tänne Eliakseen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 

Kommentit (2)
Kommentit ( 2 )

The comments are now closed.